Vrei să obții adeverința de liberă practică? Ai nevoie de un certificat medical tip A5!

Multe activități profesionale impun eliberarea unui certificat medical tip A5 pentru a avea dreptul de liberă practică. Dacă tocmai ai absolvit școala sanitară, știi deja că ai nevoie de acest document pentru a putea profesa. Vestea bună este că eliberarea actului nu presupune un efort deosebit, obținerea sa fiind accesibilă, fără a consuma timp prețios din agenda ta.

Acest document tipizat este necesar pentru practicarea legală a meseriei alese. Medicii, asistenții medicali, juriștii, avocații, contabilii și kinetoterapeuții sunt cei care au nevoie acută de acest certificat. Fără el nu se poate intra în câmpul muncii, normele legislative în vigoare fiind extrem de clare în acest sens.

 

Investigațiile necesare pentru obținerea unui Certificat medical tip A5

Actul mai este cunoscut și sub denumirea de certificat de sănătate fizică și psihică. Examinările obligatorii pe care trebuie să le treacă cu brio orice solicitant vor atesta abilitatea de a desfășura sau nu munca în domeniul ales. Aceasta este și o măsură de siguranță pentru viitorii pacienți sau clienți care vor apela la serviciile celor examinați.

Eliberarea…

Citeste continuarea Aici

You might also like