Care sunt cele mai bune tipuri de implant dentar?

Implanturile detanre sunt o procedură stomatologică de bază cu ajutorul căreia sunt înlocuiți dinții lipsă și dinții deteriorați. Mulți profesioniști din domeniul stomatologiei oferă implanturile drept alternative la procedurile clasice de stomatologie și mai ales la lucrarile mobile.

Datorită ratelor foarte bune de succes pe care le au implanturile dentare, îndepărtarea dinților afectați și înlocuirea lor cu implanturi reprezintă o opțiune demnă de luat în calcul în numeroase situații. În plus, acum este foarte ușor de găsit o clinică stomatologică în care să fie puse astfel de lucrări dentare.

Există mai multe tipuri de implanturi dentare disponibile, fiecare având atribute și utilizări distinctive. Le vom prezenta și noi pe cele mai importante dintre ele.

Implanturi endostale

Acestea sunt tipurile de implanturi dentare care sunt promovate peste tot în prezent. Implanturile endostale sunt implantate chirurgical direct în osul maxilarului. Odată ce implantul a fuzionat cu osul din jur, partea superioară a implantului este descoperită și un atașament specializat este conectat la implant. Dinții artificiali sunt conectați la…

Citeste continuarea Aici

You might also like